30 - 31 juli, 3 - 5 - 6 augustus 2022

Line-up 2022

za30
Q-Music The Party
A-Fever
VVK € 8,50 | DJ nnb | Aanvang 20:30 uur
zo31
Ossezondag! Ôs Kingerdörp, os aan spit met Judaska Harvest Moon & 10 Feet Up Entree € Gratis! | DJ nnb | Aanvang 12:00 uur
wo3
Silent Disco & Café "De Gare Ôs" nnb VVK € 5,- | DJ nnb | Aanvang 20:30 uur
vr5
Effe Serieus & Party Animals VVK € 8,50 | DJ nnb | Aanvang 20:30 uur
za6
Celtic Soulbrothers VVK € 8,50 | DJ nnb | Aanvang 20:30 uur
zaterdag 30 juli | ?? uur

De muziek van ABBA trekt al meer dan 40 jaar alle generaties over de hele wereld de dansvloer op. Bij een show van A-Fever is het dan ook een garantie dat iedereen regelrecht wordt teruggevoerd naar de seventies en weer ouderwets uit z’n dak gaat! Dancing Queen, Mamma Mia en Waterloo: geen enkele ABBA-tophit wordt zaterdag 30 juli overgeslagen.

Nieuws

ZONDAG 1 AUGUSTUS: OXPEDITIE

18-07-2021

Speurneuzen opgelet! Zondag 1 augustus zoek je in Maasbree naar de mooiste prijzen tijdens de Oxpeditie. Raadsels, puzzels, coördinaten en andere aanwijzingen helpen je naar de juiste locaties in Maasbree. Weet jij als eerste de juiste plek te vinden, dan win je een mooie prijs!

Klik hier voor meer informatie

Lees meer...

De Ossefeesten 2021 gaan niet door.

31-05-2021

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de plannen voor de Ossefeesten 2021. Lang dachten wij weer een feest te kunnen organiseren zoals wij dat al die jaren hebben gedaan. Helaas moeten wij opnieuw vaststellen dat Ossefeesten zoals iedereen die kent, dit jaar niet mogelijk zijn.

Langzaam maar zeker gaan we met z’n allen terug naar normaal. Jammer genoeg blijkt aankomende zomer te vroeg om jullie allen weer te verwelkomen op het Osseplein. De onzekerheden over de dan geldende coronamaatregelen maken het voor ons onmogelijk de juiste voorbereidingen te treffen en daar balen wij ontzettend van.

Dat betekent overigens niet dat er niks zal plaatsvinden. We blijven werken aan een geschikt alternatief. Wat dat precies gaat zijn, horen jullie binnenkort. Voor nu. Houd nog even vol. Hopelijk zien we jullie volgend jaar allemaal gezond terug in een bomvolle tent op het plein!

Lees meer...

De Ossefeesten 2020 gaan niet door.

08-04-2020

Wegens het coronavirus hebben wij moeten besluiten dat de Ossefeesten van 2020 geen doorgang kunnen vinden.

De geldende overheidsmaatregelen beperken ons dusdanig dat het niet mogelijk is om een feest te organiseren zoals wij dit al 59 edities hebben gedaan.

De coronacrisis zorgt er ook voor dat wij op dit moment de gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers tijdens de Ossefeesten niet 100% kunnen waarborgen.

We verwachten de 60e editie van de Ossefeesten in 2021 weer met iedereen te kunnen vieren op 31 juli, 1, 4, 6 en 7 augustus.

Lees meer...

Facebook

AL 60 JAAR IN HET CENTRUM

 

Bij de eerste editie van de Ossefeesten in 1961 had niemand durven denken dat het evenement in de 21e eeuw nog zou bestaan, laat staan dat het concept nog grotendeels gelijk is en de locatie ook nog dezelfde is. Een van de belangrijkste kenmerken van een dorpsfeest is dat het in een dorp plaatsvindt, en dat is dan ook de plek waar je naar de Ossefeesten gaat: hartje Maasbree!

Bij alle wijzigingen in het dorp de laatste 6 decennia, is er rekening gehouden met de evenementen die jaarlijks plaatsvinden. De organisatie is dan ook blij dat ook de recente wijzigingen de doorgang van de Ossefeesten niet hebben belemmerd. De Ossefeesten van 2020 vinden plaats op het nieuwe dorpsplein voor de kerk in Maasbree.

[openingstijden] [pinnen] [parkeren] [huisregels]