Met de bekendmaking van de absolute topper Rowwen Hèze, is de line-up voor de Ossefeesten 2017 compleet. De 57e editie vindt plaats op 5, 6, 9, 11 en 12 augustus op het dorpsplein in Maasbree.

De aftrap wordt op zaterdag 5 augustus verzorgd door de lokale helden van Ponies Galore gevolgd door SPOT! op dezelfde avond. Twee coverbands die voor een Ossefeesten-waardige opening zullen zorgen.

Op de ossezondag hangt er weer een Os aan het spit. Vorig jaar is de nieuwe ossebrader Fedder geïntroduceerd, waarbij de organisatie geleerd heeft dat het nieuwe recept zeer in de smaak viel, maar ook dat de distributie dit jaar een stuk sneller moet. Naast de os wordt Ôs Kingerdörp opgebouwd en in de tent zorgt De Maaskapel voor de bijbehorende sfeermuziek. Na De Maaskapel bestormt Guido van de Schintaler het podium als opmaat naar Die Powerhosen in de avond.

De woensdag wordt ingevuld door 2 tribute bands: Wannabe en Mr. Williams. Wannabe vertolkt alle girl bands in de rijke muziekhistorie. Mr. Williams staat garant voor een feest der herkenning met muziek van Robbie Williams.

Vrijdag 11 augustus is een avond waar lang naar zal worden uitgekeken: Rowwen Hèze midden in het centrum van Maasbree, vur de kerk op ut plein. Het wordt de vijfde keer dat Rowwen Hèze op de Ossefeesten speelt. In 1988 al stonden ze in het voorprogramma van de band 'Trouwens'. Tijden veranderen want in 1991 en 1992 stonden ze als hoofdact op de planken. De laatste keer was in 2002 en nu 15 jaar verder keert de grootste feesttentband van Nederland terug naar Maasbree.

Op de laatste dag, zaterdag 12 augustus, worden de Ossefeesten afgesloten door 3 DJ's: Paul vd Laar (Maasbrees trots!), DJ DAANI (doorbrekend talent) en Mental Theo. Die laatste werd in de 90's groot samen met Charly Lownoise. Op 12 augustus laat Theo zien dat het helemaal niet 2017 is, maar ergens rond 1997 ofzo.

Op 1 juni start er de voorverkoop voor de laatste 2 avonden. Ook kan er dit jaar een passe-partout kaart besteld worden voor entree op alle dagen met korting. Meer info volgt.