13 - 14 - 17 - 19 - 20 JULI 2024

De Ossefeesten zijn weer terug in Maasbree. Op 30 en 31 juli, 3,5 en 6 augustus strijkt het oudste tentfeest van Nederland weer neer op het dorpsplein voor de kerk met een muziekprogramma voor jong en oud.

Na twee Ossefeestloze jaren vanwege het coronavirus, staat de organisatie te popelen om Maasbree en omgeving een knallend feest te bezorgen. Het tentfeest dat sinds 1961 wordt georganiseerd, weet ook dit jaar weer een gevarieerd programma neer te zetten voor alle leeftijden en muzieksmaken.

Op zaterdag 30 juli brengen de dj’s van QMusic The Party – 4 Uur Fout met hun guilty pleasures een fout, fouter, foutst feestje. Daarnaast zorgt A-Fever voor een heuse ABBA sing-along waarbij geen enkele hit wordt overgeslagen. Op zondagmiddag draait traditioneel weer de os aan het spit en zorgen Blaaskapel Judaska, de akoestische coverband Harvest Moon en feestband 10 Feet Up de hele dag voor muzikaal vermaak.

Woensdag 3 augustus kunnen bezoekers kiezen tussen twee area’s; een silent disco waar dj’s de strijd met elkaar aangaan voor de meeste luisteraars en café ‘De Gare Os’ waar de bands Old Gin, Californicated en Kabooomhet podium vullen. Het tweede weekend wordt afgetrapt door de podiumbeesten van Effe Serieus. Met hun avondvullende show switchen ze tussen alle tempo’s en genres en gaan ze verkleedpartijen, winacties en verzoekjes niet uit de weg. Ook maken de heren van Party Animals al hakkend hun opwachting, bekend van klassiekers als Have You Ever Been Mellow, Hava Naquila en Aquarius.

Op zaterdag 6 augustus maken de Celtic Soulbrothers het weekend compleet. Veertien jaar na hun memorabele allerlaatste optreden, in de Ossetent, is deze 13-koppige band terug voor hun 7e show op de Ossefeesten. Met een avondje swingen op de beste soul, blues, funk en ska platen zorgen de Celtics voor een knallend uiteinde van de Ossefeesten.

Tickets zijn verkrijgbaar via www.ossefeesten.nl/tickets