Sfeermakers

De Ossefeesten 2018 in Maasbree laten in het 1e en 2e weekend van augustus het centrum van Maasbree tintelen en bruisen. Gewoon een lekker feestje bouwen met artiesten zoals je die alleen op de Ossefeesten ziet sinds jaar en dag, in hartje Maasbree.

Zaterdag 4 augustus

De deuren vliegen om 20.30 uur uit de sponning met de Dirty Daddies die je met hun razendsnelle medleys de vetste hits aller tijden voorschotelen. Liefhebber of niet, met deze spectaculaire show moet je wel mee raggen! Als de rook van de Daddies is opgetrokken doet Dansado & De Feestneger zijn ding. Met de feastbeats van Dansado en de vocale onzinsteuning van de Feestneger wordt het de humoristische climax van de openingsavond van de de 58e Ossefeesten. Echt zo’n avondje verstand op nul en energie op 100! Ondanks de fluittoon in je oren ben je daags erop waanzinnig blij dat je erbij was.

Zondag 5 augustus

De feesten zouden hun naam niet dragen als er niet een hele os aan het spit gebraden werd. Vanaf 12:00 uur is de tent open en gratis toegankelijk. Het typische Bourgondische Ossesfeertje wordt ’s middags versterkt door de Tsjechische en Böhmische amusementsmuziek van Judaska. Direkt daarna neemt 10 Feet Up het podium over, en wel op twee plaatsen op het terrein! Deze 10-mans formatie, compleet met blazerssectie, bloedmooie zangeressen en veel glitter en glamour zorgt dat je vóór het donker zeker niet naar huis gaat. En bij goed weer strijken er nog 2 Flamingo’s neer, want of het nou een matinee, of een matija is, de Flamingo’s zorgen voor de beste humoristische hits! Alle kinderen zijn welkom in Ôs Kingerdörp. Pap en mam kijken toch niet dus lekker snoepen, limonade drinken, chips en ijs eten, springen, klimmen, schminken kleuren en lachen met de kindershows.

Woensdag 8 augustus

Er komen maar liefst 5 bands optreden in café-tent ‘De Gare Os’. Deze avond krijgt een heel andere opzet dan voorheen dus ‘be there’ en laat je verrassen! In willekeurige volgorde zullen 30 past 7 , Geiler Sound, New Bliss, Station America en De Woeste de bühnes gaan bestijgen.

Vrijdag 10 augustus

Lifebands zijn zó 2017. Yep, en daarom: HitMaestro, Lampegastuh en De Partysquad. Deze DJ-acts boosten je energie op tot het wit van je kont dwars voor je ogen staat! Het wordt 1 vet feest van diverse stijlen en beats achter elkaar!

Zaterdag 11 augustus

De Ossefeesten is een Limburgs feest dat spetterend wordt afgesloten met een Hollandse Avond. Al kom je er misschien niet graag voor uit maar met een paar biertjes op, is het fantastisch mee’zingen’ met 100% NL, Stef Ekkel en Nick Nicolai! Vergeet je stembanden niet te smeren in de tent, want Liever Te Dik in de Kist dan dit Megafeest Gemist!