31 juli, 1 - 4 - 6 - 7 augustus  2021

De Ossefeesten vinden plaats in het centrum van Maasbree. De ingang van de tent ligt aan de Dorpstraat (nabij de kerk). Aan de entree hanteren wij geen leeftijdslimiet, iedereen is welkom. Wel zal er bij de entree op leeftijd gecontroleerd worden i.v.m. het alcoholbeleid.

Openingstijden

Op woensdag, vrijdag en zaterdag is de tent geopend van 20:30 tot 02:00 uur. Op zondag van 12:00 tot 01:00 uur.

Pinnen

Bij enkele kassa's is het mogelijk om te pinnen.

Parkeren

Rondom de tent zijn 3 parkeerterreinen voor auto's, de navigatieadressen:

  1. Piet Petersstraat
  2. Achter de Hoven 4
  3. Kruising Op de Kemp / De Schout - let op de verkeerssituatie is hier sinds enkele jaren gewijzigd, oude kaarten kunnen een foutieve route geven

Fietsen kunnen geplaatst worden achter de kerk.

Onderstaand een kaart met de belangrijkste wegen rondom de feestlocatie:

Huisregels

Om de Ossefeesten in goede banen te leiden, hebben we een aantal huisregels. Hoofddoel: we maken er samen een gezellig feest van!

Download de huisregels

 

Facebook

wo 8 juli 2020 18:47

Uiteraard valt er ook wat te winnen tijdens de Osse- zônnig Quiz. Entreebewijzen voor de Ossefeesten van 2021, consumptiebonnen, Ossebraadkaarten maar ook prijzen afkomstig van lokale ondernemers! Kans maken op prijzen doe je door deel te nemen aan de Quiz. Schrijf je in via www.ossefeesten.nl/osse-zonnig. Wie weet staat ons prijzenteam live bij je op de stoep op 19 juli!

 
ma 6 juli 2020 17:19

Corona of geen Corona: wij regelen live-muziek tijdens de Ossefeesten. Voor de Osse-zônnig Quiz hebben wij live muziek geregeld van niemand minder dan Harvest Moon Maasbree . Deze 5 heren met 150 jaar podium ervaring brengen het muzikale entertainment naar je huiskamer. Semi-akoestische meerstemmige covers om even lekker te relaxen na al dat harde nadenken. Deelnemen aan de quiz en luisteren naar Harvest Moon op 19 juli doe je door je in te schrijven via deze link: ossefeesten.nl/osse-zonnig

 
za 4 juli 2020 18:34

Osse- zônnig: de Coronaproof editie van de Ossfeesten 2020. Wat gaan we doen? Quiz Welke band stond er het vaakst op de Ossefeesten? Hoeveel porties haal je uit een os? Deze en nog veel meer vragen in de Osse- zônnig Quiz. Vragen over de afgelopen 59 edities van het oudste tentfeest van Nederland. Strijd tegen je vrienden of familie voor mooie prijzen. Ga naar https://ossefeesten.nl/osse-zonnig en schrijf je in! Live-muziek Na inspanning komt ontspanning en met live muziek van Harvest Moon Maasbree gaat dat zeker lukken! Zij brengen hun mooiste covers naar je huiskamer via een online concert! Stoepkrijten Haal het kingerdörp in huis met onze stoepkrijtwedstrijd. Wie maakt de mooiste creatie? Meld je tekening aan en wie weet komen wij wel langs met een mooie prijs.

 
wo 1 juli 2020 18:30

De tent, de os, het kingerdörp…… Corona zorgt ervoor dat we deze dingen een jaartje moeten missen. Niet getreurd. De Ossefeesten hebben nog steeds iets leuks in petto voor jong en oud, en wel op 19 juli aanstaande. Wat we precies gaan doen, dat vertellen we je binnenkort!

 
wo 1 juli 2020 11:08
 
wo 8 april 2020 18:25

De Ossefeesten 2020 gaan niet door. Wegens het coronavirus hebben wij moeten besluiten dat de Ossefeesten van 2020 geen doorgang kunnen vinden. De geldende overheidsmaatregelen beperken ons dusdanig dat het niet mogelijk is om een feest te organiseren zoals wij dit al 59 edities hebben gedaan. De coronacrisis zorgt er ook voor dat wij op dit moment de gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers tijdens de Ossefeesten niet 100% kunnen waarborgen. We verwachten de 60e editie van de Ossefeesten in 2021 weer met iedereen te kunnen vieren op 31 juli, 1, 4, 6 en 7 augustus.

 
za 7 maart 2020 19:20

Het blijkt soms toch moeilijk om artiesten te boeken voor een leeftijdsgroep waar je zelf niet meer in zit (helaas)! Dus daarom vragen wij aan onze gasten van rond de 18 jaar: Welke artiest moeten wij boeken? Plaats een reactie en help ons aan de gouden tip!

 
ma 28 oktober 2019 17:31

Eerste vergadering voor de invulling van het muziekprogramma! Welke artiest mag er volgens jou echt niet missen op de 60e Ossefeesten?

 
di 20 augustus 2019 16:58

De geslaagde 59e Ossefeesten zijn voorbij en de kruitdampen van het Bondsfeest van Schutterij Sint Martinus Maasbree waren ook opgetrokken. Zodoende kwam gisteren het groen weer tevoorschijn op het Dorpsplein met medewerking van de hoveniersbedrijven Van den Broek Hoveniersbedrijf en Herman Vaessen BV waarvoor ontzettend veel dank! Het (deels) autovrije plein kan weer gebruikt worden als vanouds!