Statafels ✔
2 podia ✔ (of eigenlijk 3)
Extra sfeer lampjes ✔
Tafelkleedjes ✔
Pinda's ✔
4 uur live muziek ✔
Terras ✔

Wij zijn er klaar voor Ossewoensdag! Gastheer Hinno heet u van harte welkom in Café de Gare Os.

Timetable:
21:00 Geiler Sound
22:00 New Bliss
23:00 Station America
00:00 De Woeste

De band 30PAST7 heeft haar optreden wegens omstandigheden moeten cancelen.

Vanavond gaan we los, en hoe! The Dirty Daddies zijn 'in town' en hebben zin om de tent in de fik te zetten, laten we hopen dat ze het figuurlijk bedoelen. De Daddies beginnen al om 21:30 uur. Als de vlammen zijn gedoofd worden we nog getrakteerd op een heerlijk toetje: Dansado & De Feestneger om 00:00 uur!

Voor morgen zijn de weersvoorspellingen bijzonder goed. De zon lacht ons maar weer eens toe, maar wij zorgen voor extra veel schaduw. De temperatuur valt wel mee, we blijven onder de 30 graden, top weer voor een heerlijk matinee. Judaska start om 14 uur, van 14:30 tot 16:30 uur is de os gaar en om 18 uur start 10 Feet Up op ons buitenpodium.

Laten we er een feestje van maken.

Op dinsdag 17 juli om 19:00 uur start de voorverkoop van de Ossefeesten 2018; het oudste tentfeest van Nederland. Alles staat inmiddels in de startblokken zodat er op 4, 5, 8, 10 en 11 augustus weer een fantastisch feest kan worden gevierd voor de kerk op het plein in Maasbree. Via www.ossefeesten.nl/tickets kun je alvast de tickets bestellen zodat je alvast een excuus voor thuis hebt voor een of meerdere avonden. De voorverkoop prijzen:

 • 4/8 €7,-
 • 8/8 € 5,-
 • 10/8 € 7,-
 • 11/8 €7,-
 • Passe-partout 4 dagen € 25,-
 • Consumptiebonnen 10 voor € 20,-

Laat de kans nu niet schieten want op de avond zelf geldt: vol = vol!
#OSSFSTN2018 #feesten #nietwillenmissen #excuusvoorthuis

Op zondag 5 augustus 2018 zal voor de 58e keer een Os aan het spit worden gebraden in het centrum van Maasbree. De leden van fanfare St. Aldegondis zullen tussen maandag 25 juni en zaterdag 7 juli in Maasbree langs de deur gaan om de kaarten voor de Ossebraad aan de man te brengen. Ook dit jaar is de Os afkomstig van de firma Fedder uit Duitsland, welke er weer voor gaat zorgen dat deze delicatesse heerlijk wordt bereid. Vanaf 14:30 uur start de verkoop van dit culinair hoogstandje in het centrum van Maasbree, onder de muzikale klanken van blaaskapel Judaska. De prijs van een heerlijke portie Ossebraad is dit jaar €6,-. In de avond zal 10 Feet-Up deze traditionele dag compleet maken met spetterende muziek.

Wil jij je ontwerp-skills tonen aan compleet Noord Limburg? Meld je dan aan als Grafisch Vormgever voor de Ossefeesten!

De organisatie van de Ossefeesten in Maasbree verzorgt al 10 jaar zelf alle promotionele vormgeving. Dit jaar ontstaat er een vacature voor deze functie. De vormgever functioneert in een vrijwilligersorganisatie en maakt deel uit van de werkgroep ‘promotie’. De werkgroep verzorgt alle promotionele uitingen van redactioneel tot social media en van drukwerk tot sponsorpresentatie. De vormgever zorgt ervoor dat alle grafische uitingen bij elkaar passen en bewaakt de huisstijl.

Lees de volledige vacaturetekst hier: vacature grafisch vormgever

We moeten nog iets meer dan een half jaar wachten, maar de organisatie is al druk bezig met de Ossefeesten van 2018! Op 4, 5, 8, 10 en 11 augustus staat de tent weer in het dorp en de eerste artiesten zijn benaderd of ze naar Maasbree willen komen. Hopelijk kunnen we binnenkort dan ook al de eerste namen bekend maken!

Aan het einde van de Ossefeesten hebben we altijd het vermoeden dat er toch wat mensen iets vergeten zijn, dat zijn dan voorwerpen die wij vinden. Dit jaar gaat het om 4 stuks:

 1. Grijs vest met Capuchon van het merk DIVIDED
 2. Donkerblauwe wind-/regenjas van het met NOIZE
 3. Zwart topje van het merk BASIC
 4. Zwarte leren damesjas van het merk H&M

Als iemand een van deze items mist, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef een duidelijke omschrijving van het kledingstuk (maat, rits, kleurstelling etc).

En toen zat het er al weer op, 5 dagen waanzinnig feest met als topper natuurlijk Rowwen Hèze afgelopen vrijdag. Dank aan iedereen die erbij was, jullie waren het beste publiek dat we ons konden wensen.

Volgend jaar zijn we weer terug op 4, 5, 8, 10 en 11 augustus 2018!

Vanavond is het zo ver: Rowwen Hèze vûr de kerk op 't plein in Maasbree! Onderstaand de laatste belangrijke details:

 • En entree bevindt zich direct naast de kerk (navigatie dorpstraat 20)
 • Parkeren auto's en fietsen zie Locatie
 • E-tickets hoeven niet per se geprint te worden, ze kunnen ook op een telefoon worden gescand
 • De leeftijdscontrole wordt verricht aan de entree - iedereen is welkom, maar we houden ons natuurlijk wel aan NIX18.
 • Er is een onbewaakte garderobe
 • Wees op tijd, we verwachten drukte bij de consumptiebonnenverkoop
 • Er is een aparte kassa voor e-ticket consumptiebonnen, let op de bewegwijzering
 • Lees nog even onze huisregels door
 • De tent opent om 20:30 uur en sluit om 02:00 uur.

We maken er een gezellige avond van!

Poehee, de weergoden waren ons wel erg goed gezind afgelopen zondag. Een van de drukst bezochte ossezondagen van deze eeuw, waanzinnig! En wat was er veel te beleven, van schminken tot blaasmuziek en van nagellak tot Die Powehosen, niet normaal gezellig en een overdosis lekkere sfeer voor iedereen die erbij was. De zaterdag mocht er absoluut ook wezen. Ponies Galore zette de tent al vroeg in vuur en vlam en voor Spot was het dan ook een goede voorzet die makkelijk in te koppen was, één groot feest!

Bekijk de foto's op Facebook: zaterdag - zondagmiddag - zondagavond

Morgen gaan we verder met de Tribute Night, kom je ook? De entree is slechts 6 euro. Komend weekend staan er nog eens 2 headliners op het podium. Vrijdag komt Rowwen Hèze [uitverkocht] en zaterdag Mental Theo [dagkassa / 8 euro].