13 - 14 - 17 - 19 - 20 JULI 2024

Zoek je nog een karretje? Dan bel je Danny Panadero . De man achter Danny’s autopaleis ramt op 29 juli het foute gehalte in de volgende versnelling. Deze ras entertainer weet het publiek te raken met zijn eigen repertoire en onvervalste meezingers. Naast dat Danny graag zijn Nederlandse repertoire zingt, draait hij zijn handjes ook niet om voor een Engelstalige hit. Zijn slogan is dan ook: ‘’As Danny ut niet singt, wil jij ut niet hore’’.

Uitverkochte clubs en omvergeblazen festivals; De Lievelings DJ’s van je Zusje laten overal een spoor van vernieling achter. Gedurende de set wordt het gaspedaal onverminderd ingetrapt en we weten allemaal dat je dan maar beter kunt instappen. Hun remixes van Snelle, Antoon en Panic at the Disco vlogen de wereld over, en ook de eigen singles en clubplaten rollen met hoge snelheid van de band. Van hoofdstad tot polder, van costa tot bergtop en van mainstage tot huisfeest; De Lievelings Dj's van je Zusje blazen ze allemaal omver.

Uitgefikte speakers, smeulende dansvloeren en doorgebrande sneakerzolen is het enige wat nog zal worden aangetroffen na een optreden van Buren van de Brandweer. In razend tempo pompen zij een vuurzee van klappers door de speakers. Deze heren staan in voor een avond vol chaos en energie. Met een mix van eigen hits en bekende knallers weten zij menig zaal in vuur en vlam te zetten. Kom jij op vrijdag 28 juli ook mee vlammen met BUREN VAN DE BRANDWEER?

Opgepast: wilde flamingo’s en confetti!
Met singles als ‘Vamos a la Playa’ en ‘Ferry de Roze Flamingo’ kan je niet meer om dit duo heen. De liedjes van BARRY FEST worden door heel Nederland meer dan 1.000.000 keer per maand beluisterd, en bijna elke maand komt er wel een nieuwe track bij!
‘’Barry Fest & De Mike’’, zoals het duo sinds kort door het leven gaat, weten altijd hun publiek plat te spelen. Niet alleen met goede muziek, maar vooral met enorm veel interactie. Laat je niet misleiden door de verwachting dat er vooral billenschud muziek gedraaid wordt met onze Mike. Deze bounty gaat namelijk keihard op Nederlandse meezingers en hardstyle klappers. Al vindt Barry het ook wel eens mooi om hem te laten twerken. Maak je klaar voor een avond vol gekkigheid op vrijdag 28 juli.

 

Wegens succes verlengd…… QMusic The Party - 4 Uur Fout, dit jaar weer op de Ossefeesten. Voor wie er niet bij was afgelopen jaar, helpen we je even op weg.
Fout, fouter, foutst. Maar zo lekkerrr!! Dat is de muziek tijdens Qmusic The Party. 4 uur lang flink over de top met hits die net zo vast in je geheugen staan, als in de hitlijst van Qmusic’s Foute Uur. Schreeuw ‘I gotta know right now’ in het paradijs bij je dashboardlichtje en ga boom, boom, boom, boom over de dansvloer met een echte Vengaboy. Zie alle kleuren van de regenboog met DJ Paul Elstak en vlieg weer eens mee met die andere Paul. ‘Vertel de Spice Girls ‘what you really really want’ en de Backstreet Boys op welke manier.’ De DJ’s van Qmusic trekken je onweerstaanbaar mee in een warm bad vol guilty pleasures. En jij geniet je stiekem helemaal suf in je met veren uitgedoste glitterjurk, je roze rokkostuum of je… nou ja, dat vul je zelf vast wel lekker fout in.

 

Na een heerlijke portie os, zorgen wij voor een lekker toetje op zondag 23 juli. Muzikaliteit met een vleugje humor en een toefje chaos zijn de ingrediënten van Anderkovver. Deze 4 heren rusten niet voordat de zaal volledig plat gaat en iedereen alles van voor tot achter meezingt. Ook voor een verzoekje deinzen deze rasechte muzikanten niet terug. Dat wordt gegarandeerd een gezellige zondag!

Het programma voor de Ossefeesten is zo goed als rond. Tijd voor een voorstelronde van al onze acts. In het eerste weekend, op zaterdag 22 juli, gaan we compleet uit ons dak met PROOST

Zingen alsof je leven ervan afhangt. Springen tot je benen je niet meer kunnen dragen. PROOST! tovert iedere feesttent binnen 1 minuut om tot één grote stamkroeg! In een onnavolgbare show met de grootste hits en niet te vergeten een explosie aan special effects wordt je kéér op kéér verrast! Daar moet op gedronken worden! 

 

Bij de Ossefeesten hoort natuurlijk ook een portie Ossevleis. Met een Ossebraadkaart kan jij op zondag 31 juli een portie bemachtigen. Dit jaar is er geen kaartverkoop aan de deur.

Koop je tickets (€8 per stuk) op de drie volgende manieren:

 

  1. Bestel je kaarten online via https://ossefeesten.nl/tickets
  2. Koop je kaarten bij BP Maasbree en DA De Klimop Maasbree (alleen contant betalen mogelijk)
  3. Aan de dagkassa op zondag 31 juli

De Ossefeesten zijn weer terug in Maasbree. Op 30 en 31 juli, 3,5 en 6 augustus strijkt het oudste tentfeest van Nederland weer neer op het dorpsplein voor de kerk met een muziekprogramma voor jong en oud.

Na twee Ossefeestloze jaren vanwege het coronavirus, staat de organisatie te popelen om Maasbree en omgeving een knallend feest te bezorgen. Het tentfeest dat sinds 1961 wordt georganiseerd, weet ook dit jaar weer een gevarieerd programma neer te zetten voor alle leeftijden en muzieksmaken.

Op zaterdag 30 juli brengen de dj’s van QMusic The Party – 4 Uur Fout met hun guilty pleasures een fout, fouter, foutst feestje. Daarnaast zorgt A-Fever voor een heuse ABBA sing-along waarbij geen enkele hit wordt overgeslagen. Op zondagmiddag draait traditioneel weer de os aan het spit en zorgen Blaaskapel Judaska, de akoestische coverband Harvest Moon en feestband 10 Feet Up de hele dag voor muzikaal vermaak.

Woensdag 3 augustus kunnen bezoekers kiezen tussen twee area’s; een silent disco waar dj’s de strijd met elkaar aangaan voor de meeste luisteraars en café ‘De Gare Os’ waar de bands Old Gin, Californicated en Kabooomhet podium vullen. Het tweede weekend wordt afgetrapt door de podiumbeesten van Effe Serieus. Met hun avondvullende show switchen ze tussen alle tempo’s en genres en gaan ze verkleedpartijen, winacties en verzoekjes niet uit de weg. Ook maken de heren van Party Animals al hakkend hun opwachting, bekend van klassiekers als Have You Ever Been Mellow, Hava Naquila en Aquarius.

Op zaterdag 6 augustus maken de Celtic Soulbrothers het weekend compleet. Veertien jaar na hun memorabele allerlaatste optreden, in de Ossetent, is deze 13-koppige band terug voor hun 7e show op de Ossefeesten. Met een avondje swingen op de beste soul, blues, funk en ska platen zorgen de Celtics voor een knallend uiteinde van de Ossefeesten.

Tickets zijn verkrijgbaar via www.ossefeesten.nl/tickets

Speurneuzen opgelet! Zondag 1 augustus zoek je in Maasbree naar de mooiste prijzen tijdens de Oxpeditie. Raadsels, puzzels, coördinaten en andere aanwijzingen helpen je naar de juiste locaties in Maasbree. Weet jij als eerste de juiste plek te vinden, dan win je een mooie prijs!

Klik hier voor meer informatie